ÜÇ PUANA 'BAK'IP ÇIKACAĞIZ!

ÜÇ PUANA 'BAK'IP ÇIKACAĞIZ!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde üçüncü maçına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, Ankara deplasmanından 3 puanla Samsun'a dönmek istiyor.

Önceki hafta yaklaşık 18.000 seyircisinin önünde birbirinden şık gollerle Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün Ankara deplasmanından da galibiyetle ayrılıp 3'te 3 yapmak istiyor. Saat 16:00'da başlayacak mücadele Ankara Ostim Stadı'nda oynanacak.

foto-6-001.jpeg

HENÜZ YENİLMEDİLER
Ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor'u kendi evinde 2-0 mağlup eden Bak Spor Kulübü, ikinci hafta mücadelesinde deplasmanda Sarıyer ile 0-0 berabere kaldı. İki haftada dört puan toplayan Ankara temsilcisi, henüz kalesinde gol görmedi. Dört puan iki averaj ile yedinci sırada bulunan Bak Spor Kulübü, ligde henüz mağlubiyet almamış sekiz takım arasında bulunuyor.

foto-1-001.jpeg

İKİ MAÇ DÖRT GOL
İlk iki haftada Gümüşhanespor ve Pendikspor'u 2-0'lık skorla geçen Yılport Samsunspor, Ankara deplasmanında 3'te 3 yapmak istiyor. Altı puanlı dört ekipten birisi olan kırmızı-beyazlılar, Bak Spor Kulübü karşısında da galibiyete uzanarak zirveye kurulma hesapları yapıyor. Önceki maçlardan farklı olmayan bir kadroyla sahaya çıkacak Samsunspor'da şans verilmesi halinde kart cezalarını tamamlayan Ferhat Çulcuoğlu ve Caner Arıcı'nın ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

foto-5-001.jpeg

TAŞKINSOY YÖNETECEK
Bak Spor Kulübü - Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Mücahit Değermenci ve Barkın Güdü yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Serdar Akkoçoğlu görev alacak. Maçın hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy, son olarak TFF 1.Lig'de oynanan Hatayspor - Altınordu mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.