TUTU,’TAKIMIMIZIN SPORTİF DİREKTÖRÜ DENİZ COŞKUN ZEREN’

TUTU,’TAKIMIMIZIN SPORTİF DİREKTÖRÜ DENİZ COŞKUN ZEREN’
Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası 4 yıl aradan sonra yeniden Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmail Erkut Tutu...

Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte almış olduğumuz karar sonucunda geçmiş yıllar'da kulübümüzün basketbol takımda genel menajerlik görevini yapan Deniz Coşkun Zeren ile anlaştık ve takımızın başına sportif direktör olarak getirdik ”dedi.

'KARŞILIK GÖRÜŞEREK HER KONUDA ANLAŞTIK'
Geçmiş yıllarda kulübümüzün basketbol takımın'da genel menajer olarak görev yapan Deniz Coşkun Zeren ile sportif direktör olarak anlaştıklarını belirten Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erkut Tutu,”Kulübümüzün eşki başkanlarından Sayın İsmail Uyanık ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın döneminde basketbol takımda genel menajerlik görevi yapan ve çok deneyimli Deniz Coşkun Zeren ile karşılık görüşerek her konuda anlaştık.Takımızın basına sportif direktör görevine getirdik ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

'BANA GÜVENENLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAYACAĞIM'
Samsunspor gibi büyük bir kulüpte sportif direktör olarak görev yapacağını dile getiren Deniz Coşkun Zeren,”Samsuspor Yeni yönetim kurluna seçilen arkadaşlarımız tarafından gelen teklifi değerlendirdim ve kendilerine sportif direktörlük görevi kabul etiğimi söyledim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım. 19 Mayıs şehrinde yaşayan çok değerli hemşerilerimizle birlikte el ele vererek Samsunsporumuzu yeniden süper lige çıkartacağımıza bütün kalbimle inanıyorum”dedi.

Köksal ÖNER

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.