Türkiye’yi Teröre Boğmak İstiyorlar

Türkiye’yi Teröre Boğmak İstiyorlar
TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı Gaziantep saldırısını yapan ve yaptıranları lanetledi

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, Gaziantep’teki canlı bomba saldırısını yapanları ve yaptıranları lanetleyerek; “Kim oldukları artık çok belli olan odaklar ülkemizi teröre boğmak istiyor. Toplumu kutuplaştırmak istediler ama 15 Temmuz’dan sonra milletimizin sergilediği birlik bu oyunu bozdu. Milletimizle ve devletimizle beraber terör odaklarına karşı bu dik duruşu her saniye sergileyeceğiz.” dedi. Çuhacı saldırıda ölenlere Allah’tan rahmet ve Türkiye’ye başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

 

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, Gaziantep’teki canlı bomba saldırısını yapanları ve yaptıranları lanetledi. Artık kim olduğunu herkesin bildiği odakların Türkiye üzerinde kanlı oyunlar oynadığını belirten Çuhacı, terör örgütlerinin bu güçlerin maşası olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Gaziantep’te teröristler bir düğünün kana boyadı. Kim oldukları artık çok belli olan odaklar ülkemizi teröre boğmak istiyor. Bunu yaparken kendine göre bazı hedefleri varmış gibi görünen terör örgütlerini kullanıyorlar. Bugün artık hepimiz bu terör örgütlerinin ne halk, ne din ne de etnik bir amaçları olmadığını; bu odakların oyuncakları olduklarını biliyoruz. Toplumu kutuplaştırmak istediler ama 15 Temmuz’dan sonra toplumun farklı kesimlerinin verdiği birlik ve beraberlik yanıtı bu oyunlarını bozdu. Akabinde teröristler tehditler savurmaya devam etti. Kimse benim terörüm iyidir seninki kötüdür diyemez. Türkiye’ye düşen, 15 Temmuz’dan beri sergilediği güçlü birlik ve beraberlik tablosunu daha da pekiştirmektir. Milletimizle ve devletimizle beraber terör odaklarına karşı bu dik duruşu her saniye sergileyeceğiz. Herkese bu anlamda büyük sorumluluk düşüyor. Devleti neredeyse ele geçiren bir diğer terör örgütünün sistemden tamamen kazınması gerekiyor. Türkiye terör örgütlerinin cirit attığı bir coğrafya olmaktan acilen çıkartılmalıdır. Bu hem Türkiye’nin hem de pek çok alanda işbirliği yaptığı ülkelerin yararınadır. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirerek terörü körükleyenlere açık alan bırakmamalıyız. Diplomaside de doğru adımlar atarak teröre karşı açtığımız cepheyi büyütmeliyiz.”

Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen TÜGİAD Başkanı Çuhacı, yaralılara da acil şifalar diledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.