"Türkiye hedefine ilerliyor"

"Türkiye hedefine ilerliyor"
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı ve Bafra Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Karaaslan, partililerle biraraya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

12 EYLÜL'DE BÜYÜK KONGRE

12 Eylül'de AK Parti'nin büyük kongresinin gerçekleştirileceğini belirten Milletvekili Karaaslan, ''12 Eylül'de seçimin startını vermeyi hedefliyoruz. Kongrenin 12 Eylül'de gerçekleşecek olması manidar. Çünkü, 12 Eylül 1980 darbesine atıfta bulunarak, aslında bugün Türkiye'nin demokrasi noktasında geldiği serüveni değişim ve dönüşümü anlatması açısından önemli bir kongre olacak. Türkiye değişim ve dönüşümü yaşarken, AK Parti'de kendi içinde değişim ve dönüşümü yaşadı. AK Parti yaşadığı değişim ve dönüşümle istikrarını daha güçlü bir şekilde sürdürecektir. Yeni Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir. Bu kongrede MKYK üyeleri başta olmak üzere yapılacak değişim inşallah partimize ve Türkiye'mize katkı sağlar'' dedi.

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Milletvekili Karaaslan partililerle yaptığı toplantının ardından, vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Karaaslan, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu

BAFRA BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Milletvekili Karaaslan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve teşkilat üyeleri ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret ederek, belediyenin proje ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KARAASLAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Milletvekili Karaaslan Bafra programı kapsamında Zeynep Usta-Hüseyin Sancar çiftinin nikah törenina katıldı. Çiftin nikah şahidi olan Karaaslan, evlilik cüzdanlarını verirken, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum