TÜRKİYE BAŞIMIZIN ÜZERİNDE

TÜRKİYE BAŞIMIZIN ÜZERİNDE
1 Kasım seçimlerinin ardından Samsun'da teşekkür ziyaretlerini sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz artık aldığımız sorumluluk gereği tüm Türkiye'yi başımızın üzerinde taşıyoruz" dedi.

ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİLDİ
Türkiye'nin 7 Haziran seçimleri sonrası zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Bakan Kılıç, "Bütün bu süreç milletimizin gözleri önünde yaşandı. İnancım şu ki herkes 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde bir analiz yaptı. Biz AK Parti olarak AK analizimizi yaptık. 1 Kasım sonrası da analizimizi yapıyoruz. Bizden beklentilerin neler olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

SEÇİM 1 KASIM'DA BİTTİ
AK Parti hükümetlerinin 13 yıldır milleti her zaman başı üzerinde tuttuğunu ve bundan sonra da tutacağının altını çizerek ifadede bulunan Kılıç, "1 Kasım itibariyle seçim bitmiştir. Biz artık aldığımız sorumluluk gereği tüm Türkiye'yi başımızın üzerinde taşıyoruz. Her bir vatandaşımızın sorumluluğu, hakkı bizim üzerimizdedir, bunun bilincindeyiz" dedi. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Seçim propagandasında AK Parti'nin kullandığı 'İlk günkü aşkla' sloganını hatırlatarak konuşan Bakan Kılıç, "Bu sorumluluğun bilincindeyiz. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah bize büyük bir teveccüh, yakınlık ve ilgi gösteren milletimize karşılığını verebilelim. İnşallah gece gündüz bunun için çalışacağız" ifadesinde bulundu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum