TÜRKÇÜLERDEN ANLAMLI KAMPANYA

TÜRKÇÜLERDEN ANLAMLI KAMPANYA
Türkçü Turancılar dün Çiftlik Caddesi'nde 300 tane Türk Bayrağı dağıttı. Şehitlerimizin unutulmadığını göstermek için her dükkana bir bayrak verildi.

Türkçü gençler tek tek dükkanlara girerek Çiftlik esnafının bayrak kampanyasına katılmasına öncülük etti.

300 BAYRAK DAĞITILDI

Dükkanlara tek tek girerek şehit düşen askerlerimiz için Samsun'un gerekli duyarlılığı göstermesinin şart olduğunu söyleyen Ötüken Dergisi Samsun Temsilcisi Gökalp Özbilen, "Her yeri Türk Bayrağıyla donatmak amacıyla çalışmamıza Çiftlik Caddesi'ndeki esnaflarımızdan başladık. Elimizde bulunan 300 bayrağı vatandaşlarımıza dağıtarak Samsun'un dik duruşunu ve duyarlılığını göstermeyi amaçladık. Çünkü içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde birlik içerisinde olduğumuzu ve yasta olduğumuzu hatırlatmak için Tüm Samsun'un Ay Yıldızlı bayraklarla donatılması gerektiği düşüncesindeyiz." dedi.

ÇİFTLİK AY YILDIZA BÜRÜNDÜ

Bayrağı olduğunu söyleyerek bayrak istemeyen esnafların da bayraklarını gün yüzüne çıkarmasını sağlayan gençler cadde üzerinden geçen Samsunluların takdirini kazandı. Türkçü Turancı gençler yol üzerinde birçok vatandaşa da Ay Yıldızlı bayrak dağıttı. Özbilen, "Herkesin elinden geldiğince bu kampanyaya destek vermesi gerekiyor. Bizler de İçinde bulunduğumuz bu karanlık günlerde birlikte olduğumuzu ve yıkılmayacağımızı göstermek için çalışıyoruz." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.