Türkçülerden Ailelere PKK Uyarısı

Türkçülerden Ailelere PKK Uyarısı
Türkçü-Turancılar Derneği üyeleri Samsunlu aileleri, evlatlarını terör örgütlerine yem yapmamak adına uyarı broşürleri dağıttı.

Karadeniz'de gelenekçi ve milliyetçi yapının kırılmasının amaçlandığını belirten Türkçü-Turancılar Derneği Başkan Yardımcısı Ali Kaan Yazıcı Çiftlik Caddesi üzerinde bir açıklama düzenleyerek aileleri bireylerini uyardı.

"KARADENİZ, PİLOT BÖLGE KONUMUNDA"

'Barış, özgürlük, halkların ortak mücadelesi' şeklinde boyanan gizli amaçları ile özellikle genç yaştaki Türk çocuklarının beyinlerini yıkayarak aktif olarak PYD, YPG g,b, örgütün aktif uzantılarına militan olarak gönderilmeye kadar varan çalışmaların özellikle Karadeniz Bölgesi'nde hız kazandığını vurgulayan Türkçü-Turancılar Derneği Başkan Yardımcısı Ali Kaan Yazıcı, "Son seçimde yasal görünümlü siyasi uzantılarından istediği sonucu alan terör örgütü, strateji değişikliğine giderek yapılanmasını Türkiye geneline yayma çabasına girmiştir. Bu noktada Karadeniz, gelenekçi ve milliyetçi yapının kırılması amacı da olduğundan PKK için pilot bölge konumundadır. Bu noktada Türk ailelerinin çocuklarını zehirleyecek olan ortamlardan, arkadaşlardan, yasal görünümlü siyasi uzantılardan, her türlü etnik sol hareketlerden uzak tutması gerekmektedir. Aksi takdirde geri dönüşü mümkün olmayan facialara sebebiyet verebilir. Tertemiz Türk çocuklarının örgütler tarafından kullanılmasından en çok üzülecek olan bizleriz. Türkçüler olarak, Türk ailelerini bu konuda bir an önce hassasiyete davet ediyor aileleri bilinçli olmak konusunda uyarıyoruz." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.