TÜRK OCAKLARI’NDAN TERÖRE LANET

TÜRK OCAKLARI’NDAN TERÖRE LANET
Türk Ocakları Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, Türk Ocakları Yönetim Kurulu ile birlikte, Hakkari'de Şehit olan askerler için bir bildiri yayımladı.

Hain terörü kınayan bildiri şöyle: “Hain terör örgütü PKK bir kez daha kalleş yüzünü göstermiş Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 3 yiğit evladını Hakkâri Yüksekova'da şehit etmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet başta ailesi ve sevenleri olmak üzere bütün Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.
Bu menfur saldırı ile bir kez daha görülmüştür ki terör örgütü iyi niyetli değildir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti attığı onca adıma rağmen terör örgütü müzakere sürecini acziyet ve teslimiyet süreci olarak algılamıştır. Ayn El Arap'da İşid militanlarına karşı çıkmaya cesaret edemeyenler silahsız sivil askerlerimize arkadan sıkmayı marifet saymaktadır.
Bu korkak, hain ve kalleş terör örgütü ile müzakerenin bir an önce sonlandırılması ve etkin mücadelenin başlatılması için sivil ve askeri makamları göreve davet ediyoruz. Görüldüğü üzere Türk anaları ağlamaya devam etmektedir. Analarımızın gözyaşını durduracak iradenin ortaya çıkması için Allah'a dua ediyoruz” Hacer Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.