TÜRK KIZILAY’I YENİ PROJELERİNİ UYGULAMAKTA HIZ KESMİYOR

TÜRK KIZILAY’I YENİ PROJELERİNİ UYGULAMAKTA HIZ KESMİYOR
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ve Canik Kızılay’ı Gençlik kolları tarafından hazırlanan projelerini okullarda uygulayarak gelecek nesillere Türk Kızılay’ı bilincinin yerleşmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Canik ilçesindeki Yavuz Selim İlkokulu ve Emrullah Efendi Orta Okulunda uygulanan Okul Şahane hediye bahane projesi ile birlikte roman çocuklarının okullarına devamsızlıklarını önlemeye çalışılmakta olduklarını vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Bizim asıl amacımız Eğitim almaları sağlamaktayız. Okula devam ederek eğitim almaları sağlanarak okulda eğitim veren öğretmenlere desteklenmektedir. Bu maksatta her iki okulda her ayın sonunda okula devam eden devamsızlık yapmayan öğrenciler ödüllendirilirken okula devamsızlığın haricinde çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencilerde ödüllendirilmekteyiz ”dedi.

img-7543.jpg

EĞİTİME IŞIK TUTUYORUZ

Gelecek nesillere hizmet vermeyi Türk Kızılay’ı olarak ilke haline getirdiklerinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Öncekilerden aldığımız emaneti hakkıyla taşıyorsak gelecek nesillere de hizmet vermek istiyoruz. Bu maksatla Gençlik kollarımızın hazırladığı projelerle sese getirerek sesimizi çığlığa dönüştürmeye çalışıyoruz. Okullarla yaptığımız projeleri devreye sokarak Genel Merkezimizden aldığımız güçle işimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Şube Başkan Yardımcımız değerli Gazeteci Köksal öner in çalışmaları diğer yöneticilerimizden, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızdan aldığımız güçle yeni projeleri devreye girmesi ile çalışmalarımız devam etmektedir. Gençlik kollarımız yeni projeler hazırlamakta ve bizlerde onları desteklemekteyiz. Ayrıca  Okullarda çalışılmalarımıza destek veren ve bizlere ortam hazırlayan  ,Emrullah efendi orta okulu Müdürü ve Öğretmenlerine ve de Yavuz selim İlkokulu Müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ederim ”diye konuştu .Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.