TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. Yıldönümü şenliklerinde Samsun Okçuluk tesislerinde "Türk Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programa, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Sinop ve Çorum il başkanları, Samsun Ülkü Ocakları ve MHP ilçe başkanları, çok sayıda STK başkanı ve davetliler katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan programda, Kuran-ı Kerim tilaveti ardından açılış konuşmaları ile devam etti.

"ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK MİLLETİ’DİR"

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülkü Ocakları yalnızca yarım asırlık geçmişi ile değerlendirilebilecek, yarım asırlık tarihe sığdırılabilecek bir kuruluş değildir. Ülkü Ocakları, köklerini büyük Türk milletinin şanlı mazisinden alan, günümüze kadar uzanan ve geleceği aydınlatan büyük ve güçlü bir ruhtur. Ülkü Ocakları, toprağa düşen ilk fidan Ruhi Kılıçkıran, idam sehpasında celladını bile kıskandıran Mustafa Pehlivanoğlu’dur. Ülkü Ocakları Türkiye’dir. Ülkü Ocakları Türk milletidir. Ülkü Ocakları Türk dünyasıdır. Ve sizler bu akşam, bu salonda varlığınızla, birliğinizle dosta güven düşmana korku telkin ettiniz. Sizler, Kurtuluş mücadelesinin başkenti Samsunumuzdan tüm Türk dünyasına, tüm dava arkadaşlarımıza, tüm ülküdaşlarımıza umut verdiniz ümit saçtınız” dedi.

 

genel-baskanimiz-(3).jpg

DAVAMIZA İHANET EDENİNİ DÜNYASINI BAŞINA YIKARIZ.

Üniversite gençliğine seslenen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz: "Nasıl üniversiteyi kazandığında büyük gurur ile buraya gönderdiyse, onları mahcup etmeyiniz, Başınız dik, alnınız açık şekilde memleketinize dönünüz. Ne ailemizi utandırın ne de Ocağımızı utandırın, hepiniz davanıza sahip çıkacaksınız, oyunun içerisinde olanın oyunu bozacaksınız. Samim ülkücülerin her zaman yanındayız her derdine konuşmaya hazırız.  Lakin davamıza ihanet edenin dünyasını başına yıkarız. Davamıza sahip çıkandan asla vazgeçmeyiz sahip çıkarız.”

dsc_0111.jpg

Umut İnci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.