"Türk destanı can buldu "

"Türk destanı can buldu "
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türk Milleti'nin büyük bir ulus olduğunu söyledi.

Tarihte bir çok destan yazıldığını, yapılan hizmetlerle şuan ülkeye can geldiğini, gücün yeniden toplandığını, lider ülke olarak dünyada yeni destanlara yol alındığını söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Çarşamba Konuklu Köyü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Başkent Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonunda yapılan ziyarette mahalleler gezildi, incelemelerde bulunuldu. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, il genel meclis üyeleri Mustafa Baş, İbrahim Tarım ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Demir, dernek başkanı Şenol Yiğit ve köy muhtarı Mürsel Kurt'tan bilgi aldı, köylülerle görüştü. Gün boyu süren gezide Demir, köylülerle sohbet etti, taleplerini dinledi. AK Parti'nin tüm teşkilat olarak sahada vatandaşıyla iç içe olduğunu, yerinde oturarak siyaset yapmadığını ifade eden Demir, herkesin görev kapsamında sahada yerinde, birebir hizmetle çalıştığını, uzaktan bakarak çalışma yapmadığını kaydetti.
Türk Milleti'nin cihana hükmetmiş bir soydan geldiğini, her dönemde onurlu, güçlü bir duruş sergilediğini belirten Demir, gerileme noktasında yeniden dirilişi sağlayan ülkenin bundan 12 yıl önce her alanda dar bir boğaza girdiğini, ekonomisinin çökme noktasına geldiğini, demokrasi ayıplarının ülkeyi sardığını, halkın refah kavramı dışında bir yaşama itildiğini, bir çok sıkıntılara maruz bırakıldığını hatırlattı.
Türk Milleti'nin büyük bir ulus olduğunun altını çizen Demir, "Ülkemiz geçmişte hiç hak etmediği süreçleri yaşadı. Bunun nedenleri açık, halkımız gördü ve AK Parti'yi iktidara getirdi. Biz onurlu ve güçlü bir milletiz. Tarihte bir çok destan yazmış olan ecdadımız, bu ülkeyi hepimize emanet etti. Büyük bir çıkmaza sokulan vatanımız her yönüyle zayıflatılmış durumda iken halkın iradesi dur diyerek emaneti AK Parti'ye verdi. Yapılan hizmetlerle şuan ülkemize can geldi. Gücümüzü yeniden toparladık, lider ülke olarak dünyada yeni destanlara yol almaya başladık. Ekonomi, sağlık, eğitim, alt üst yapı, demokrasi gibi bir çok başlıkta köklü değişimler yaşandı. Artık ülkemizin başka ülkelere muhtaç olma kavramı ortadan kaldırıldı. Bu aslında milletimizin bir başarısıdır. Çünkü ülkesine, vatanına hizmet edecek kadrolara vekalet verdi. Bizlerde bu vekaletin vebalini bilerek AK Parti olarak görevimize dört elle sarıldık, hizmet ağını artırdık, ülkenin önündeki engelleri kaldırdık."
Demir, ülkenin huzurunun, her bir vatandaşının hakkının korunması için büyük bir mücadele verildiğini, halkından yana olan bir partinin odak noktasının insan olduğunun da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.