TÜM EKİPLERİMİZ İLE HALKIMIZ İÇİN SAHADAYIZ

TÜM EKİPLERİMİZ İLE HALKIMIZ İÇİN SAHADAYIZ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, korona virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı nedeni ile ilçe halkının mağduriyet yaşamaması için Vefa Sosyal Destek , Zabıta, Temizlik, Sağlık İşlerine bağlı tüm ekiplerimizle birlikte sahada halkımızın hizmetindeyiz." dedi.

İlkadım Belediyesi 'Sokağa Çıkma Yasağı' süresince mağduriyet yaşanmaması için sahada  görevli olan birimlerle yasağın olumsuz etkilerini hissettirmedi. Koronavirüs salgını nedeniyle ilk günden ilçe genelinde aldığı tedbirlerle hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla yoğun özveri gösteren İlkadım Belediyesi ekipleri can dostlar olan sokak hayvanlarına mama kaplarına yiyecek, boş olan cadde ve sokaklarda ise temizlik hizmetlerini sürdürdü.

lkadm-01.JPG

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için her türlü ihtiyacını tedarik ederek evlerine kadar ulaştıran vefa destek ekibi mağduriyetleri de en aza indirdi. Destek hattına gelen çağrıları anında değerlendiren Vefa Destek ekibi gece gündüz demeden tüm talepleri karşılamak için yoğun mesai harcıyor.

lkadm-02.JPG

“Can dostlarımız ve meydanlarımızdaki kuşlarımızı unutmuyoruz”
Vatandaşların evlerinde huzurlu bir hafta sonu geçirebilmeleri adına sahada özveriyle çalışan İlkadım Belediyesi personeli başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarına teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için mücadele veriyoruz. Sağlık  İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerimiz  sokağa çıkma yasağı boyunca, sokak hayvanları için mama ve su ihtiyaçlarını karşılamak için sahada olacak. Ayrıca güvercinlerin bulunduğu meydanlarda da yemleme yapılacak. 

lkadm-05.JPG

“3 vardiya olarak temizlik hizmetlerini sürdürüyoruz”
Salgın başlangıcından bu yana üstün performans sergileyerek hem çöp toplama ve temizlik hem de dezenfektasyon çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri ekiplerimizde üç vardiya halinde sahada olacak. Çöp ve moloz toplama işlemleri devam ederken, sokaklarda ve alanlarda yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları da hız kesmeyecek. 

lkadm-09.JPG

“Yaşlılarımıza vefa borcumuzu ödüyoruz”
Gündelik hayatta da tam gaz çalışmalarına devam eden vefa destek ekibimiz ise, sokağa çıkma yasağının ardından günlük 12 ekip olarak çalışıyor. Mesaiye sabah 8’de başlayan ekip, gece 12’de görevlerini diğer ekip arkadaşlarına devrediyor. Süreç boyunca hizmete devam edecek olan vefa destek ekibine halkımız 444 55 01 ve 0505 178 55 01 numaralı telefonlardan onlara ulaşılabilecek. Bu süreçte Sosyal belediyecilik anlayışımızı kriz belediyeciliği ile birleştirerek halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Daha güzel ve daha sağlıklı günlere ulaşmak için “Siz evde kalın, biz sizin için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.