Tüm çabamız yaşam standartlarını yükseltmek

Tüm çabamız yaşam standartlarını yükseltmek
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Tüm gayretimiz ve çabamız Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek.” dedi.

2023 yılı çalışma programı kapsamında Dereköy, Kale, Kamlık, Demiryurt ve Güvercinlik Mahalle içi ve Kamlık Beyköy mahalleleri bağlantı yolu satıh kaplama asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Havza Belediyesi ekipleri Yeşilalan Mahallesi ve yerleşkelerinin bağlantı yollarında çalışmalarına devam ediyor.

y8.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir devam eden Yeşilalan Mahallesi ve yerleşkelerinin bağlantı yolu satıh kaplama asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yeşilalan Mahallesi Muhtarı Şerif Altınışık; “ Mahallemize bağlı yerleşkelerin bağlantı yollarında yapılan çalışma ile daha kullanışlı ve güvenli hale geldi. Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine gayretleri ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin.” dedi.

y5.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ; “2023 yılı çalışma programı dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dereköy, kale, Kamlık, Demiryurt ve Güvercinlik Mahalle içi ve Kamlık Beyköy mahalleleri bağlantı yolu satıh kaplama asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Çalışma programımız kapsamında Yeşilalan Mahallesi ve çevresinde çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız yağış sezonu başlamadın çalışma programımıza tamamlayacağız. Tüm gayretimiz ve çabamız Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”dedi. Yol çalışmaları tamamlanan Demiryurt Mahallesi sakinlerinden Ramazan Erdoğan ise yapılan; “ Yağışlar öncesi mahallemizin içi tertemiz oldu. Kışın rahat edeceğiz inşallah. Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.