Tüm Bilgileri İle Fillhage ve Kullananlar

Tüm Bilgileri İle Fillhage ve Kullananlar
Set içerisinde krem ve jel ürününü bulabileceğiniz Fillhage kırışıklık giderici ve dolgunlaştırıcı etki yapmak üzere üretilmektedir.

Set içerisinde krem ve jel ürününü bulabileceğiniz Fillhage kırışıklık giderici ve dolgunlaştırıcı etki yapmak üzere üretilmektedir.

Set içerisinde yer alan jel ve krem ürünlerini sınırlı miktarda kullanmanız gerekmektedir. Yani tek bir seferde her üründen 1 ml yeterli olacaktır. Bu ürün miktarı yoğunlukla da ilgilidir. İçerisinde hyalüronik asit olan dolgunlaştırıcı jel ve yenileyici bakım kremi aktif maddeler yönünden zenginleştirilmiş formüllerden oluşur. Şişe içerisindeki miktar değişim gözleyeceğiniz bir etki gösterecektir.

Uyguladığınız jel ve krem, cildinizin üzerindeki çizgilere nüfuz ederek dolgunlaştırıcı bir his sağlar. Gerilimle beraber cildinizin yanaklardan ve uygulanan yerlerden dolduğunu ve pürüzsüzleştiğini hissedersiniz. Tabi bu etkiyi ürününden almak için cildinizin temiz olması, 10 dakika bekleyerek masajla yedirilmesi gerekir.

Aplikatörlerin setle beraber verilmesinin amacı, çizgilerin olduğu yere tam uygulamayı sağlamaktır. İnce bir çizgi olarak ürün sürülür, bekleme süresinde içeri işlemeye başlar ve masaj yapıldığında gözeneklerden içeri iyice yedirilmiş olur. Bakım kreminin bekleme süresi 5 dakikadır. Her ikisini de jel ve krem şeklinde bir sıralama ile çizgilere uygulamanız gerekir.

 Yüzümüzde bazı bölgeler vardır ki yaşlılık izleri buralarda ilk olarak kendini belli eder. Dudak üstü çizgiler de bu yerlerden biridir. Dudaklarınızın üzerinde ince deri olduğu için kolay şekilde bu kısım kırışabilir. Çizgilere doğru uyguladığınız Fillhage, dolgunlaştırıcı etkisi ile çizgi görüntüsünü ve derinliğini azaltır.

Cildin yenilenmesi ve yenileyici bakım birbiriyle ilişkili ifadelerdir. Yenileyici bakımın yapılmasındaki amaç, cildi yeni ve sağlıklı hücreler yönünden zenginleştirmek, doğal bariyerini güçlendiren işlem yapmaktır.

Yenileyici bakım kremi içerisinde, ciltteki serbest radikallere karşı direnç geliştiren bileşenler bulunur. Nem dengesini koruyan, suyu uzun süre gözeneklerde tutarak esneklik kazandıran krem etkisi bu şekilde olur. Hücrelerin yenilenmesini engelleyen tıkanıklıkları açar, cilde nefes aldırır ve sıkılaştırıcıdır. Gözeneklerden içeri hücresel düzeyde etki olarak da düşünülebilir. Bunları erek yapabilirsiniz.

Ödeme türlerinde de kapıda nakit ödemeyi seçmeniz tavsiye edilir. Bunun nedeni ürünü kontrol etme ve güvenli teslim alma şansı olmasıdır. Pakette bir ezilme ve açılma varsa almadan ve para ödemeden geri gönderebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.