TÜFEKÇİ: "BİRLİKTE KAZANIP TARİH YAZACAĞIZ"

TÜFEKÇİ: "BİRLİKTE KAZANIP TARİH YAZACAĞIZ"
Samsun’da bulunan tüM ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçelerin mevcut sorunlarını not alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday adayı İmren Nilay Tüfekçi'nin bir sonraki durağı ise İyi Parti Kavak ilçe başkanlığı oldu. Tüfekçi, yaptığı konuşmada, "Birlikte kazanıp tarih yazacağız.” dedi.

İYİ Parti Kavak İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Kenan Yıldırım ve parti üyeleriyle bir araya gelen Aday Adayı İmren Nilay Tüfekçi, “Kavak sanayi, tarım, hayvancılık, turizm gibi büyük sektörlerin hepsini içerisinde bulunduran fakat hiçbirinde tam olarak öne çıkamayan bir ilçemiz. Bu sorun genel olarak şehrimizde de var. Artık iktidara geldiğimiz süreçte en kısa zamanda eylem planlarını devreye sokarak hem kavak ilçemizin hem de Samsunumuzun en kısa süreçte hak ettiği yerlere getireceğiz. Bu güne kadar sürekli dillendirilip de bir türlü hakkı verilmeyen Samsun’un potansiyeli konusunun artık gerçekten ortaya çıktığını ve Samsun başta olmak üzere tüm ülkemizde yeniden ‘İyi’ günlerin geleceğine inancımız tamdır.

4-090.jpg

"YEM FİYATLARI ÇİFTÇİNİN BELİNİ BÜKTÜ"
İlçenin sorunlarını Aday Adayı Tüfekci’ye anlatan İyi Parti İlçe Başkanı Kenan Yıldırım, Kavak’ta yoğun olarak hayvancılık ile uğraşıldığını fakat son zamanlarda bunu yapmanın bile çok zor hale geldiğini dile getirdi. Yıldırım: “Kavak’ta yaşayan vatandaşımızın en büyük gelir kaynaklarından biri de hayvancılıktır lakin gelinen noktada hem yem fiyatları, hem mazot fiyatları hem de bakım maliyetleri oldukça yükselmiştir. Ben kendim de hayvancılık ile uğraşan biri olarak fiyatları ve gelinen durumu çok iyi biliyorum. Çiftçilerimizin, hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın zaten ekonomik sıkıntılardan dolayı bükülen beline daha da yük binmiştir. Artık ne yapacağımızı bilemez hale geldik. Bunlara bir çözüm bulunması gerekiyor.” dedi.

3-125.jpg

"SABREDİN AZ KALDI"
İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren  Nilay Tüfekci ise İlçe Başkanı Kenan Yıldırım’a cevaben şunları söyledi: “14 Mayıs seçimlerinde inşallah iktidara geldiğimiz süreçte çiftçimizin, “kırmızı mazot” uygulaması ile daha ucuza mazot ihtiyacını karşılarken tarım, hayvancılık ve sanayi konusunda da destekler vererek vatandaşımızı üretime teşvik edeceğiz. İlçemizde her sektörden var fakat bir lokomotif sektörümüz yok. Her ilçe için eylem planlarımız hazır hangi ilçemizde nereye eğilirsek, neye daha çok destek verirsek daha iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. Sabredin az kaldı, bu düzeni de ekonomik sıkıntıları da birlikte aşacağız.”

2-149.jpg

Samsun’un yatırım teşvik bölgesi sıralamasında yeniden üst sıralara çıkarmak için projelerin hazır olduğunu belirten Tüfekci: “Samsun gayri safi yurtiçi hasıla sıralamasında 7. sıradan şu an 20. sıranın da altına düşmüş durumda. Bu durum bizim gibi hem doğal güzellikleri hem sanayisi hem ticareti kısacası her alanda çok güzel imkanları olan bir şehir için kabul edilemez bir durum. Her zaman dediğim gibi ‘Bir cümlenin içinde Samsun geçiyorsa azına razı olamayız, olmayacağız.’ bu düstur ile yürüdüğümüz bu yolda 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra çok kısa süre içerisinde eylem planlarımızı devreye sokarak, Samsunumuzu hak ettiği yerlere yeniden yükseltmeye, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli şehirlerinden biri yapmaya, parmakla gösterilen şehir olma yolculuğuna inşallah hep birlikte çıkacağız, birlikte kazanıp tarih yazacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.