TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışması Ödülü Nedir, Rüzgar Gülü Yarışması Güncel Başvuru 2023-2024

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışması Ödülü Nedir, Rüzgar Gülü Yarışması Güncel Başvuru 2023-2024
Rüzgar Gülü'ne Başvuru Yapmak İçin Hangi Adımlar Atılmalıdır? TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışmasına katılmak için önce resmi internet sitesindeki formu doldurmamız gerekiyor.

Rüzgar Gülü'ne Başvuru Yapmak İçin Hangi Adımlar Atılmalıdır? TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışmasına katılmak için önce resmi internet sitesindeki formu doldurmamız gerekiyor. Bununla birlikte, bilmemiz gerekenleri önceden bildireceğiz. 2016 yılında TRT Çocuk kanalında başlayan yarışma kısa bir süre sonra durduruldu. Yarışmayı Serkant Özenç ve Emel Yurt sunar.

Kanal, yarışmanın formatı da dahil olmak üzere TRT tarafından kuruldu. Yarışmaya katılmak için önce bir başvuru yapmalısınız. Başvuruları daha önce kabul edilen çocuklar yarışma günü canlı yayına alınıyor. Canlı yayın sırasında çocuklar bilgisayarlarından rastgele bir oyun oynarlar. Oyunla ilgili bazı sorular daha sonra telefon üzerinden canlı olarak sorulur. Sorular tipik olarak iki şık fotoğrafla birlikte gönderilir. Her soru sekiz yüz saniye sürer. Yani yarım saat. Yine de yarışmanın ödülü, verilen doğru cevapların sayısı ile belirlenir.

Rüzgar Gülü Başvuru

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Yarışmasına katılmak isteyen çocuklara yardımcı olacak her şeyi içerir. Çocukların son zamanlarda hayranlıkla takip ettikleri TRT Çocuk yarışması, çocukların eğlenceli zaman geçirmesine olanak tanır. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler ise kabul edilecekleri haberini bekliyor.

Rüzgar Gülü yarışması, TRT Çocuk'ta her gün yayınlanan bir yarışmadır. Yarışmaya telefonunuzdan canlı bağlantı yoluyla katılabileceğiniz gibi mesaj göndererek de katılabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için mesaj gönderebilirsiniz.

Yarışmanın kaç kategoriden oluştuğunu öğrenmemiz gerekiyor. Yarışmada dört kategori vardır: Zıpzıpa Cevap Gönder, Canlı Yayın, Atasözü Gönder ve Tel Ali. Resim-1'deki yuvarlak kutucuklardan birini seçerek bu yarışmaların herhangi birine katılabilirsiniz.

Rüzgar Gülü Şartları Nelerdir?

Hafta içi her gün saat 18.50'de TRT Çocuk kanalında Rüzgar Gülü yarışması yayınlanıyor. Yarışma yarım saat sonra saat 19.20'de sona eriyor. Yarışın kısa olması çocukları üzebilir.

Rüzgar Gülü yarışmasına katılmak için herhangi bir ön koşul yoktur. Yarışmaya her yaştan çocuklar katılabilir. Yarışmaya katılan çocukların anne veya babalarının gözetiminde başvuru yapması zorunludur. Telefonla konuşurken ebeveynlerden birinin çocuklarının yanında olması ve yarışmaya katılmaları için gerekli olan başarıları sağlaması gerekir. Çocukların ebeveynlerinden habersiz olarak başvurmaları kabul edilmez.

Kaynak: https://www.arastir.net/trt-cocuk-ruzgar-gulu-basvuru/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum