Troy Game&This Is Your Life 06 Kasım'da sahnelenecek.....

Troy Game&This Is Your Life 06 Kasım'da sahnelenecek.....
Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin iki ayrı bölümden oluşan ve sahnelendiği günden itibaren seyircinin büyük beğenisini toplayan bale eseri Troy Game& This Is Your Life 06 Kasım Perşembe akşamı sahnelenecek...

Tango ve Hayat
Eserin ilk bölümünü oluşturan This Is Your Life'ı, Kocasının aldatmalarını görmezden gelen evli bir kadından, aslında oyuncu olmak isteyen mutsuz bir iş adamına uzanan çeşitlilikteki karakterlerin hikayesini Astor Piazzolla'nın tangoları eşliğinde sunulan eseri Young Soon Hue sahneye koydu. Günümüzde hepimizin karşılaştığı durumların ve yaşadığı ortak deneyimlerin bir yansıması olan, Amerika'daki 1960'ların televizyon şovlarına benzeyen This is your Life'da karakterler kişisel hikayelerini dansla anlatıyorlar.
30 Dakikalık Muhteşem Bir Performans – Troy Game
Eserin ikinci bölümünü oluşturan Troy Game'in koreografisi Robert Nort'a ait. Julian Moss tarafından sahneye koyulan Troy Game, erkeklikle ilgili kavramlar üzerinden hayat bulan, antik çağ ve Kızılderili ritüellerine göndermeler yapan oldukça dinamik bir modern dans. Afrika ve Kızılderili ritimlerini klasik baleden müzikale varan bir çeşitlilikte sunan eğlenceli bir eser olan ve sekiz erkek dansçı tarafından hayata geçirilen Troy Game,06 Perşembe akşamı sahnelenecek.
This Is Your Life & Troy Game'in biletleri www.dobgm.gov.tr adresinden alınabilir.
Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi her gün saat 10.00 – 18.00 arası, temsil günlerinde ise temsil başlama saatine kadar açıktır.
Gişe Tel: 0.362. 431 50 03






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.