TRİBÜNDEN İZLİYORLAR

TRİBÜNDEN İZLİYORLAR
Atakum'da 6 ay önceki yerel seçimlerde başkanlığa geçtiği günden beri Cemil Deveci, bir yandan borç yükünü hafifletmeye çalışırken diğer yandan gelen hacizlerle uğraşıyor.

 Üzerine yerel ve ulusal medya dahil olmak üzere başlatılan karalama kampanyasına CHP il ve ilçe teşkilatının suskun kalması ve Deveci'ye destek vermemesi ''içeriden mi vuruluyor?'' sorularının sorulmasına neden oldu.

manset-014.jpg

DEVECİ'YE SUSKUN, CANAN'A DESTEK!
CHP Samsun il başkanlığı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye karşı yapılan karalama haberlerine hiçbir söz etmezken, İstanbul'da yaşanan 'Canan' krizine destek mesajları yolladı. Cemil Deveci tüm borç-haciz sarmalı arasında belediyeyi toparlamaya çalışıp ve öte yandan köşeye sıkıştırılmaya çalışılırken  CHP İl ve Atakum İlçe Başkanlığı sessizce tüm olup bitenleri tribünden izliyor. AK Parti İlçe Başkanı dahi açıklama yaparak, Deveci'yi hedef alırken, CHP İl ve İlçe örgütleri adeta başını kuma sokmuş durumda. 

 11-003.png

İÇERİDEN İHANETE Mİ UĞRUYOR?
Atakum'da Cemil Deveci CHP tarafından ihanete uğruyor iddiaları ayyuka çıkmış durumda. Her şeye açıklama yapma gereği duyan CHP il yönetimi kendi partisinin Belediye Başkanına sahip çıkmıyor.  'Kaftancıoğlu yalnız değildir' diye haber servis eden CHP yönetimlerinin hangi anlayışla Deveci'yi yalnızlaştırdığı merak konusu oldu. [email protected] isimli bir mail hesabından bütün basına Deveci'nin ve Atakum Belediye'nin aleyhine olabilecek şekilde içeriden bilgiler servis edilmesi, haberi doğrular nitelikte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum