Trafiğe kapalı alanda YEDAŞ 6 saat savaştı

Trafiğe kapalı alanda YEDAŞ 6 saat savaştı
İstiklal Caddesi ve çevresini besleyen 1000 kva'lık trafonun yanması sonrası YEDAŞ ekipleri 'trafiğe kapalı yoldan' yeni trafoyu geçirmek için seferber oldu. Ağır tonajlı vinçler devreye sokuldu bölgeye elektrik verildi

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 25.12.2014 Perşembe Günü 22.00 saatleri sularında İstiklal Caddesi ve civarını besleyen 1000 kva'lık trafo yanınca, YEDAŞ arıza ekipleri devreye girdi. Ancak araç trafiğine kapalı yol nedeniyle yeni trafonun dağıtım merkezine götürülmesi tam bir mücadeleye döndü. Bölgeye sevk edilen ağır tonajlı vinçlerle ara sokaklardan dağıtım merkezine ulaşan ekipler 6 saatlik bir mücadelenin ardından enerji vermeyi başardı.
MÜŞTERİLERİMİZE
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
YEDAŞ Samsun İl Koordinatörlüğü, kesintisiz enerji verebilmek için araç trafiğine kapalı olan İstiklal Caddesi'nin 'yeni trafonun geçmesine engel oluşturması üzerine' üst sokaklarından ağır tonajlı araçların dağıtım merkezine ulaşması için yardımcı olan vatandaşlara, mahalle sakinlerine ve esnaflara da teşekkür etti.
İl Koordinatörlüğü'nce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "25.12.2014 Perşembe Günü saat 22.00 sularında İstiklal Caddesi, Karadeniz, Zafer ve İstasyon Mahalleleri'ni besleyen dağıtım merkezinde yer alan 1000 kva gücündeki dağıtım trafosu aşırı enerji yüklenmesinden dolayı yanmıştır. Bölgeye intikal eden arıza ekiplerimizce onarılması mümkün olmayan trafonun değiştirilmesi kararı alınmıştır. Tüm ekipleriyle seferber olan YEDAŞ, Bölgenin araç trafiğine kapalı olması nedeniyle büyük tonajlı vinç aracılığı ve ekipmanlar ile dağıtım merkezine taşınması sağlanan trafonun, arıza ekiplerimizin zaman kaybı yaşamasına neden olmuştur. 6 saatlik bir çalışma sonrasında bölgeye elektrik enerjisi verilmiştir."
KALİTELİ ENERJİ
İÇİN MÜCADELE VERİLDİ
Açıklamada, müşteri memnuniyeti temelinde kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirterek, "Şirketimizce, gerek Elektrik Arıza 186 nolu telefonla çalışmalar hakkında bilgi alan gerekse de ekiplerimizin bölgede gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar esnasında göstermiş oldukları anlayıştan dolayı müşterilerimize teşekkür ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.