TOK'TAN MORAL ZİYARETİ

TOK'TAN MORAL ZİYARETİ
Başkan Tok’tan sürpriz hasta ziyareti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kutsal topraklardan dönen Hacıları ziyaret ettiği esnada kendisine iletilen bilgi sonrası Liman Mahallesi Ozan Sokaktaki felçli hasta Yusuf Şahin’i evinde ziyaret etti. 

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası felç kalan 68 yaşındaki emekli Yusuf Şahin’e habersiz ziyaret yapan Başkan Tok’u kapıda gören Ayşe Şahin şaşırdı. Başkan Tok,  felçli hasta Yusuf Şahin’in kaldığı odaya giderek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Moral ve motivasyon verdiği Yusuf Şahin’in hastalığı ile ilgili eşinden bilgi alan Başkan Tok, Hastalıklarla mücadele de en önemli unsurun moral ve motivasyon olduğunu kaydetti.

“Hastalıklarla mücadelede moral çok önemli”

Yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıkların insan hayatında önemli değişikliklere neden olabileceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile yapılabilecek güzelliklerin olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekir.”  dedi.

"Hasta ve yaşlılarımız yalnız bırakmıyoruz”

Medeniyetimizde hasta ve yaşlı ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Başkan Tok, “Dinimizce önem verilen hususlardan birisi de hasta ve yaşlıları ziyaret etmektir. Hastanın duasını almanın mükâfatı büyüktür. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Büyüklerimizden hasta ve yaşlıları ziyaret etme kültürünü görerek yaşadık. Hastalarımızı ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.