TOK’TAN GENÇLERE İDEALİSTLİK MESAJI

TOK’TAN GENÇLERE İDEALİSTLİK MESAJI
AK Parti İl Gençlik Kolları yeni yönetimini makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Milli ve manevi değerlere bağlı gençler Türkiye’nin parlayan yıldızlarıdır." dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetim Kurulu üyeleri gerçekleşen  İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Tok, gençlere nasihat vermeyi ihmal etmedi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a gençliğe vermiş olduğu değer ve desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan abimiz her zaman gençliğin yanında olduğu gençlik için, her zaman büyük adımlar attığı için teşkilatlarımız olarak sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

 

“HEDEFİNİZ OLSUN”

Büyük başarıların her zaman büyük çalışmaların arkasından geldiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe kardeşim ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gerçekleşen İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi sonrası güven tazeleyerek Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olan Caner kardeşimi tekrara canı gönülden kutluyorum. Kardeşimizin bu başarısı sıkılmadan, yorulmadan yoğun bir şekilde çalışmasının bir meyvesidir. Gençlerimiz her zaman hedeflerini belirleyerek ve o hedeften hiç bir zaman vazgeçmeden sıkı çalışmalıdır. Çalışmanın hiç kimseye zararı olmaz bir atasözünün dediği gibi "Çalışan demir pas tutmaz". Gençlerimizin de pas tutmaması her zaman diri ve dik kalabilmesi için yorulmadan çalışmaları gerekmektedir. Milli ve manevi değerlere bağlı gençler Türkiye’nin parlayan yıldızlarıdır." diye konuştu.

Başkan Tok daha sonra gençlere projeler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi vererek gençlerin sorularını yanıtladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.