Tok'tan bayanlara müjde

Tok'tan bayanlara müjde
Mete Adanır Spor Salonunda step aerobik yapan bayanlarla sohbet etme imkanı bulan Başkan Tok, “ Kadın huzurluysa, aile huzurlu olur. Aile huzurluysa toplum huzurlu olur" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Tesisleri'nde bayanlarla bir araya geldi.

"AİLE HUZURLUYSA, TOPLUM HUZURLUDUR"

"Kadına verilen değer yükseldikçe toplumda yükselir" diyen Başkan Erdoğan Tok, AK Parti'nin kadına en çok değer veren parti olduğunu ifade etti. Tok, aile içersinde hem anne hem eş olan bayanın mutluluğu ve huzurunun toplumunun huzuruna eş değer olduğunu kaydetti. Eşi Hatice Tok'un da eşlik ettiği programda step aerobik yapan ev hanımları ve genç bayanlarla İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Tesislerinde bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, salon hakkında bayanların isteklerini dinleyerek, düşündükleri projeleri paylaştı.

"BAYANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ"

İlkadım ilçesinde ki mahallelere bayanların spor yapabilmeleri için tesisler yapılacağının müjdesini veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “2004-2009 yılları arasında İlkadım Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde bu tesisi halkımızın hizmetine sunmuştuk. Hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın spora olan ilgisini görünce mutlu oluyorum. Hanım kardeşlerimin mutluluğu ve huzuru aileni,n mutluluğuna katkı sağlıyor. Ne kadar çok hanım kardeşimiz, sunduğumuz imkanlardan faydalanırsa ailede o kadar çok huzur oluyor. Yuvalarımızın yükünü bayanlarımız sırtlanıyor. Onlar her taşın altına elini koyuyor. Bayanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz." dedi.

DEREBAHÇEYE YENİ SPOR MERKEZİ

Her mahalleye fitness ve kondisyon salonları kurmayı planladıklarını söyleyen Tok, Bayanlarımız için çok çalışıyoruz. İlkadım ilçemizin diğer mahallelerinde de hanım kardeşlerimizin istifade edeceği spor merkezleri açmaya başlıyoruz. Derebahçe tesislerimizin yanında bulunacak olan yeni spor merkezimizin temelini gelecek günlerde atacağız. “diye konuştu.

İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Tesislerinde spor yapan bayanlar kendilerine sunulan hizmet ve desteklerden ötürü Başkan Erdoğan Tok'un eşi Hatice Tok'a çiçek taktim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum