Tok'tan 10 Ocak Mesajı

Tok'tan 10 Ocak Mesajı
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 10 Ocak " Çalışan Gazeteciler ve Mülki İdareciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak basın mensuplarının ve mülki idarecilerin günlerini kutladı.

"BASIN TOPLUMU AYDINLATIR"

Kamuoyu'nun bilgilendirilmesinde toplumu aydınlatan basın mensuplarının önemli bir sorumluluğu yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " Basın ve yayın organları din, dil, inanç ve siyasi görüş farkı gözetmeden tarafsız bir şekilde toplumu bilgilendirmek ve aydınlatmakla yükümlüdür. Doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar." dedi. Tok, " Belediye olarak faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın halka duyurulmasında, etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımızın ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ifa etmekte oldukları kamu hizmetlerinden dolayı tüm gazete ve televizyon çalışanlarına teşekkür ederim. Bu bağlamda, tüm basın çalışanlarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" tebrik ediyorum." dedi.

"DEVLETİN ŞEFKAT ELLERİ"

Mülki idare amirleri ve idarecilerin günlerini kutlayan Başkan Erdoğan Tok, " Sadece devletin varlığını ve gücünü değil, devletimizin şefkatli kucağıyla tüm vatandaşlarımızı sarmalayan mülki idarecilerimiz, sevgi ve güven bağlarının güçlenmesine çalışmaktadırlar. Mesai mefhumu gözetmeksizin, toplumun refahı ve güvenliği için üstün bir görev ve sorumluluk bilinciyle fedakarca çalışmalarını aralıksız sürdüren mülki idarecilerimizin bu anlamı günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.