TOK "KAN İLE HUZUR BOZALAR, KENDİ KANLARINDA BOĞULACAK"

TOK "KAN İLE HUZUR BOZALAR, KENDİ KANLARINDA BOĞULACAK"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı sonrası bir mesaj yayımladı. Mesajında teröre lanet okuyan Başkan Tok;

“Hakkari Dağlıca ‘da güvenlik güçlerimize yapılan kahpece düzenlenen terör saldırısı milletimizi yasa boğmuştur. Türkiye'nin yüreğine adeta ateş düştü.Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır. 

Ülkemizdeki barış ve huzur ortamından rahatsız olan güçler yine haince planlar kurarak birçok askerimizin polisimizin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Dağlıca-Yüksekova yolunda yola döşenen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüştür. Patlama neticesinde araçlarda bulunan askerlerimizden bazıları şehitlik mertebesine ulaşmış ve çok sayıda askerimiz yaralanmıştır. Bu lanet saldırıyı düzenleyen örgüt mensupları unutmamalıdır ki Türk Bayrağı rengini şehitlerimizin kanından almıştır. Böylesi haince planlar kurarak ülkemizi yasa boğan hainler kendi kanlarında boğulacaktır. Ve unutulmamalıdır ki bu yapılan hain saldırıların hesabı ağır bir şekilde ödetilecektir.Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Hakkari Dağlıca ‘da güvenlik güçlerimize yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor kahraman şehitlerimize rahmet, yaralanan askerlerimize ve polislerimize acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum