TOK, "GERİ DÖNÜŞÜM'DE HAYAT VAR"

TOK, "GERİ DÖNÜŞÜM'DE HAYAT VAR"
İlkadım Belediyesi Lisanlı ambalaj atığı toplama firması olan Hayat Geri Dönüşüm'ün yeni tesisleri düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geri dönüşüm milli servettir" dedi.

İlkadım Belediyesi ambalaj atıkları toplama yetkili firması olan Hayat Geri Dönüşüm'ün yeni tesisi gerçekleşen törenle açıldı. Törene İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Yahya Çınkıl, Musa Yüksel ve birim müdürleri katıldı. Açılış sonrası tesislerde inceleme yapan Başkan Tok, ayrıştırma bandında görev yapan işçilerle sohbet etti.

Geri dönüşümün istenen hedeflere ulaştığında belediyelerin tasarrufu noktasında katkı sağladığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çok önemli bir tesisin açışını gerçekleştiriyoruz. Burada güzel işler yapılıyor. İlkadım'da toplanan katı atık ve geri dönüşüm maddelerimiz burada ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Biz yerinde dönüşümü sağlarsak hem mazottan tasarruf edecek, hem de bu geri dönüşüm maddelerimiz milli servet olarak bütçemize katmış olacağız. Bu noktada toplumumuzun bilinçlendirilmesi gerekiyor. Hayat Geri Dönüşüm firması ile imzaladığımız sözleşme sonra firma çalışanlarımız başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde İlkadım Belediyesi olarak gerek konteynerlerin yanına gerek okullarımıza ve kamu kurum ve kuruluşlarına geri dönüşüm kutularımızı yerleştirerek bu büyük göreve katkı sağlıyoruz. Hayat Geri Dönüşüm firmasının yeni geliştirdiği özel bisikletli taşıma sistemi ile birlikte merkezi yerlerde de ambalaj atıklarının toplanması hususunda kolaylık sağlayacaktır. Bu konuda istediğimiz hedefe ulaştığımızda bizim çöp toplama noktasında harcama miktarımızın ciddi miktarda azalacak bu da belediyemizin kasasına girmiş olacaktır. Yeni açılan bu tesisimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." Dedi

Daha sonra Başkan Tok ve beraberindeki heyet açılış pastasını kesmesinin ardından, adaklık koç kesimi için dua etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.