Tok; Gazetecilik ulvi ve onurlu bir meslektir

Tok; Gazetecilik ulvi ve onurlu bir meslektir
Başkan Tok; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Başkan Tok, mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan, zor şartlar altında meslek aşkı ile gazetecilik mesleğine kendisini adayan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

"ÖZVERİLİ, MEŞAKKATLİ VE  KUTLSAL BİR MESLEK"

Çalışan gazeteciler günü nedeniyle tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışanlar Günü'nü tebrik eden Başkan Tok,  " Gazetecilik, çok zor, meşakkatli ve özveri gerektiren bir meslektir. Mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan, çetin koşullarda meslek aşkıyla gazeteciliğe kendisini adayan kişinin vazifesi, meslek kuralları çerçevesinde ulvi değerlerle birleştiğinde kutsal bir nitelik taşımaktadır. Kamu adına çalışan, halkı doğru bilgilerle aydınlatma görevini yerine getiren tüm meslektaşların bu onurlu görevi icra ederek karşılaştıkları zorlukları görüyoruz. Gece geç saatlerde haberin peşinde koşan, soğuk havalarda haber yapmak için mücadele eden medya mensuplarımızın özverisi takdire şayandır." dedi.

"HALKIN HABER ALMA GÜCÜ"

Ülkemizde, ilimizde ve ilçemizdeki gelişmeleri doğru şekilde algılayıp yorumlayarak halkın  bilgilendirilmesinde gazetecilerin etkin bir rolü bulunduğunu aktaran Başkan Tok, " Belediye olarak faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın halka duyurulmasında, etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımızın ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ifa etmekte  oldukları kamu hizmetlerinden dolayı tüm gazete, internet ve televizyon çalışanlarına teşekkür ederim. Bu bağlamda vefat etmiş tüm gazetecilere Allah'tan rahmet diliyor; Tüm basın  çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutluyorum. " diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.