Tok, Çivril ve Kadamut'ta 'Evet' Turunda..

Tok, Çivril ve Kadamut'ta 'Evet' Turunda..
Başkan Tok, 16 Nisan Pazar günü Türkiye'nin geleceği için yapılacak halk oylamasında kalıcı ve güçlü istikrar için neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlatmak amacıyla Çivril ve Kadamut mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

 

"İstikrar İçin Evet"

İlkadım ilçesini karış karış gezerek halk oylaması öncesi vatandaşların neden 'evet' demesi gerektiğini anlatan İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Köy statüsünden kurtularak mahalle kimliği kazanan yeni mahallelerde referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhuriyet Sistemi hakkında bilgi vermek için Ak Parti İlçe teşkilat üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte Çivril ve Kadamut Mahallelerine ziyaret düzenleyen Erdoğan Tok, “Konu parti meselesi değil, bu mesele memleket meselesi hep beraber omuz omuza verip memleketimize sahip çıkmalıyız ”dedi.

“BİLGİ KARMAŞASINDAN KURTULMALIYIZ”

Referandum çalışmaları sırasında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Erdoğan Tok, bazı kesimler tarafından bilinçli olarak uygulanan bilgi karmaşasına dikkat etmek gerektiğini belirterek; “Ana Yasa değişikliğini içeren 18 madde içerisinde bilgileri bilinçli olarak yanlış yorumlayan bir kesim var. Vatandaşımızın aklını karıştırabileceklerine inanarak yapılan bu eylemlerin Avrupa’nın söylemleri ile bire bir örtüştüğünü anlatmak zorundayız. Tamda bu noktada üzerimize düşen görev bir kat daha artıyor. Memleketimize duyduğumuz sevgiden aldığımız güçle İlçemizin tüm mahallelerinde doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun tek amacımız Türkiye’nin büyümesidir” diye konuştu.

 

“ARTIK YÜZ YILLIK PLANLAR YAPAN BİR ÜLKEYİZ”

Bütünşehir Yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Çivril ve Kadamut Mahallesi sakinlerine seslenen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok; “Ak Partili Belediyecilik anlayışıyla yaptığımız hizmetler ortada. Merkeze uzak olduğu için bazı mahallelerde hizmetler aksayacak diye düşünüldü ama 2 buçuk yıllık hizmet süremizce bu mahallelerde yaptığımız hizmetler vatandaşlarımız tarafından da takdir görmekte. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Tam da bu noktada Cumhurbaşkanlığı Sistemi bu istikrarın devamı anlamına gelmekte, artık Türkiye ihtiyaçlarını günübirlik planlarla değil 100 yıllık planlarla karşılayabilecek güçlü bir ülke oluyor. Avrupa’nın korkusu da budur.”şeklinde  konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.