TOHM DA SEMİNER BAŞLADI

TOHM DA SEMİNER BAŞLADI
Samsun TOHM Judo Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu,"2015 yılı Grand Prix öncesi, Canik Atatürk Spor Salonu, TOHM Judo Antrenman Salonu' nda Judo Semineri başladı "dedi.

Dünya judo Federasyonu sportif Direktörü ve Türkiye judo Federasyonu Direktörü Daniel Lascau tarafından TOHM sporcularına 3 gün süresince verilecek olan seminer başladı. TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, Federasyon Teknik Kurul üyeleri, Mesut Kapan, Muhammet Çelik ve TOHM antrenörleri Erdal Doğan ve Erkut Şahin de seminerde hazır bulundular.

'BİZ DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ'
Dünya judo Federasyonu sportif Direktörü ve Türkiye judo Federasyonu Direktörü Daniel Lascau, "Samsun TOHM’un ilk kurulduğu günden bugüne kadar geçen kısa sürede çok hızlı yol alarak tüm yapılanmasını hemen hemen tamamladığını görmekten son derece mutlu oldum. Bundan sonra, bu tür seminerlerle sporcularımızın uluslararası standartlara ulaşmalarını sağlamak için biz de üzerimize düşeni yapacağız. Hocalarımızı ve tüm ekibi kutluyorum" diye konuştu.

'EKİPMAN OLARAK TÜM ALT YAPISINI TAMLADIK'
TOHM Judo Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu ise, "1,5 yıldır çok çalışarak TOHM’ un tesis, malzeme ve ekipman olarak tüm alt yapısını tamamladık. Şimdi ise ulusal ve uluslararası bazda eğitime ağırlık vererek sporcularımızı 2020 Olimpiyat oyunlarına hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.