Tiyatro sahnesinde duygulu anlar

Tiyatro sahnesinde duygulu anlar
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Gazi Sahnesi'nde oynanan Final Gecesi'nde "Yenilmezlerin Yenildiği Yer Çanakkale" adlı tiyatrosunda duygulu anlar yaşandı

Gazi Sahnesi'nde gala gecesi yapılan 16-17-18 Mart tarihleri arasında halk açık olarak oynanan Kenan Korkmaz'ın yazıp yönettiği "Yenilmezlerin Yenildiği Yer Çanakkale" adlı tiyatroya Samsun Vali Yardımcısı Hulisi Kaya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Burhan Taş, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan İnan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çanakkale savaşının canlandırıldığı gösteride bir annenin oğluna yazdığı mektubu okuma sahnesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Tiyatronun sonunda Alternatif Sanat Topluluğu adına proje danışmanı ve sinema sanatçısı Mehmet Aras'a Samsun Vali Yardımcısı Hulisi Kaya plaket verirken, yapımcı ve yönetmen Kenan Korkmaz'a plaketini İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş verdi. Oyunculardan Ramazan Korkmaz'a Meclis Üyelerinden İsa İnanç, Turgut Üstündağ'a, İsmail Sevindik, Yavuz Gündüz'e Bahri Çakır, Şenol Kara'ya ise Sezai Onaran plaketlerini takdim etti.

ZOR DURUMDA KALAN MİLLET NELER YAPABİLİR?

Gala'da söz alan Başkan Demirtaş, "Çanakkale Zaferi'nin 96. yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum" dedi. Bu zaferin, bir milletin çok zor durumda kaldığı zaman neler yapabileceğini de göstermesi bakımından çok önemli olduğunu dile getiren Demirtaş, Alternatif Sanat Topluluğu'na ve oyuncularına da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.