Tiyatro gelirini LÖSAM'a bağışladılar

Tiyatro gelirini LÖSAM'a bağışladılar
Samsun Belediye İlköğretim Okulu 3/D sınıfı öğrencileri, oynadıkları 'Büyülü Roman' adlı tiyatro gösterisinin gelirini Lösemini ve Kan Hastalıkları Çocukları Derneği'ne(LÖSAM) bağışlayarak herkese örnek oldu.

Samsun LÖSAM Derneği, Çiftlik Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'ndeki kendi yerinde törenle hizmete girdi. Açılışa, LÖSAM Dernek Başkanı OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Ematolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşan Dernek Başkanı Davut Albayrak, yardım derneklerini belli bir noktaya getirmek için emek sarf etmek gerektiğini belirterek, derneğinin bugünlere getirilmesinde desteği olan kişilere teşekkür etti.
Açılışın ardından, Belediye İlköğretim Okulu 3/D sınıfı öğrencilerinin 6 Nisan Salı günü Gazi Sahnesi'nde oynadıkları 'Büyülü Roman' adlı tiyatro gösterisinin geliri, LÖSAM Derneği'ne bağışlandı. 'Gönül Panayırı' adlı proje çerçevesinde bağış yaptıklarını belirten Belediye İlköğretim Okulu 3/D Sınıfı Öğretmeni Elhan Tarak, her zaman için lösemini çocuklara yardım eli uzatmak istiyorduk. Gönül Panayırı projesiyle gerek Okul Müdürümüz Adil Ergün gerekse öğrencilerimiz bu konuda destek oldu. Bir nebze olsun katkı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.