TİRİT GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

TİRİT GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER
İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, aileleri ile birlikte tanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuklara Kavak'ın meşhur yemeği Tirit ikram edildi.

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, yönetim kurulu üyesi Ahmet Algan'ın sahibi olduğu Kısmet Düğün Salonu'nda düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde aileleri ile bir araya geldi. Kısmet Düğün Salonu sahibi ve dernek yönetim kurulu üyesi Ahmet Algan yemek öncesi yaptığı konuşmada hemşehrilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

8-016.jpg

"Şehrimize faydalı işler yapabilmenin altyapısını yapıyoruz"
İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya da, kısa süre önce kurulan derneklerinin hızla büyüdüğünü belirterek, ''Faaliyetlerimize başladığımız ilk gün kü heyecanla, ciddiyetle, samimiyet ve kararlılıkla hemşehrilerimize ve şehrimize faydalı işler yapabilmenin altyapısını yapıyoruz. Bu anlamda hem kendi içimizde sık sık bir araya geliyoruz ve hem de ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlimizde bulunan hemşerilerimizin tanışmasını ve kaynaşmasını birbirleri ile yardımlaşmasına sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her üyemiz bizim ayrı bir değerdir. Bu anlamda bizi bir araya getiren yönetim kurulu üyemiz Ahmet Algan'a teşekkür ediyoruz'' dedi. Derneğe yeni üye olan KADEF kurucularından ve KADEF'in üç dönem başkanlığını yapan Doktor Yılmaz Karagöz ise bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından misafirlere tirit ikram edildi.

1-174.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.