The X-Files

The X-Files
The X-Files:I Want to BelieveGizli Dosyalar : İnanmak İstiyorum


Filmde ajanlarımız buzlar altında kalmış bir cesedin ve seri şekilde kaybolan bir grup insanın peşindeler. Hem de bu sefer psişik güçleri olan bir medyumun yardımıyla… Mulder gerçeği bulma yolundaki sarsılmaz ısrarına devam ederken, tutkulu ve zeki doktor Scully Mulder'ın takip oyununda bir kez daha onun yanında yer almadan edemiyor.

Yönetmen hakkında:
1985 yılında Walt Disney Studios'da senaristliğe başlayan Carter 1992'den bu yana Twentieth Century Fox televizyonunda projelerine devam ediyor. Time Dergisi tarafından "kahin" olarak adlandırılan yönetmen, yarattığı "Alien" konsepti ve gerçeği arama stili ile dünya çapında fanlara hitap eden bir fenomen yaratmış oldu. Dünyada 60 ülkede ve birçok internet sitesinde gösterilen, 52 Emmy, 3 Altın Küre sahibi olan X- Files'ın yönetmeni senarist kimliğiyle de Emmy adayı oldu ve Writers Guild Award kazandı.

Neden izlenmeli?
Bol ödüllü dizi "The X Files/ Gizli Dosyalar"ın beyazperdeye uyarlanmış ikinci filmi olan "The X Files İnanmak İstiyorum"da dizinin yıldız oyuncuları David Duchovny ve Gillian Anderson var. Özellikle dizinin takipçileri kaçırmamalı