"TFF KARARINI DESTEKLİYORUZ"

"TFF KARARINI DESTEKLİYORUZ"
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsunspor Futbol Kulübü olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını tam olarak destekliyoruz" diye konuştu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, koronavirüs sebebiyle liglerin ertelenmesi konusunda, açıklamada bulunan ve "Elbette her dakika durum değişebilir. Ülkemizde çok aklı başında olan, çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanımız ve bir bilim kurulumuz var. Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek" ifadelerini kullanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e destekte bulundu.

3409fdi34gr-9.jpg

Başkan Yıldırım,  "Samsunspor Futbol Kulübü olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarını tam olarak destekliyoruz. Nisan sonuna kadar koronavirüs nedeniyle maçların seyircisiz oynanacak olması ve Liglere erteleme olmaması her ne kadar maddi olarak bizlere zarar verse de en iyi karardır. Biz artık asla gerçek yerimiz olmayan 2. Lig'den sıkıldık ve kasaba takımları ile iki senedir oynuyoruz. Bizim gerçek yerimiz olan Süper Lig'e çıkmak için bu senenin bir an önce bitirilmesi lazım. Gerekirse hızlamdırılmış olarak da bu son 6 hafta oynatılabilir. Biz hazırız. Her ne kadar seyirci hasılatından kaybımız olsada en az zararla Ligi bitireceğiz. Biz Allah'ın izniyle Şampiyonluğumuzu en geç 3 hafta sonra ilan edeceğiz. Buna takım ve şehir olarak inandık ve hazırız. Artık bize zulüm olan bu 2.Lig defterini rekorlar kırarak kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.