TERME'YE NAZAR DEYDİ

TERME'YE NAZAR DEYDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da zirveye oynayan Termespor deplasmanda konuk olduğu Yeni Amasyaspor'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yoludna önemli bir yara aldı.

İYİ OYUN KÖTÜ SONUÇ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da Termespor deplasmadna ligin güçlü ekiplerinden Yeni Amasyaspor'a konuk oldu. Mücadeleye iyi başlayan Sarı siyahlılar ard arda girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Temrespor ceza sahası içerinde yaşnan pozsiyonun ardından maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Orhan Gazi meşin yuvarlarğı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu go mücadelinde ilk yarısını belirledi ve maçın ilk devresi Yeni Amasyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.


ATAMAYANA ATARLAR
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise hızlı başlayan taraf yine konuk ekip Termespor'du. Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen Sarı siyahlıalr aradığı golü Mert Çakır ile buldu ve maçta skor dengelendi. 1-1. Golden sorna rakibinin üstüne daha çok giden ve galibiyet sayısı arayan Termespor son vuruşlarda etkisiz kaldı. Sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyen konuk ekip mücadelenin son dakikalarında Gideon Adinoy Sani'nin golüne engel olamadı ve Yeni Amasyaspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. KÖKSAL ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.