Terme’ye Modern Hizmet Binası

Terme’ye Modern Hizmet Binası
Terme Belediyesi hizmet binasın içerisinde hizmet veren Terme Vergi Dairesi Belediye Başkanı Şenol Kul’un girişimleri ile yeni yerine taşınıyor.

Göreve geldiği günden bugüne Terme’ye hak ettiği hizmetleri kazandırmak için çalışan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediyesi hizmet binasının 1. Katında hizmet veren Terme Vergi Dairesinin taşınması çalışmalarının başladığını açıkladı. Başkan Kul 2001 yılında belediyenin borcuna karşılık olarak devredilen 1. Katın Belediye hizmetlerine geri kazandırılması ile birlikte gelişen ve büyüyen Terme İlçesinin geleceğine hitap edecek şekilde tesis edileceğini belirtti.

EN İYİ HİZMET ÜRETİLECEK

Her yaptıkları çalışmada kazananın Terme Halkı olması bilinci ile hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Kul “Belediyemizin mevcut binasındaki birinci katında hizmet veren Vergi Dairesinin yeni bir yere taşınarak kurumumuzun ihtiyacı olan birinci katın belediyemize verilmesi ile ilgili önceki aylarda Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile görüşmelerde bulunmuştuk. Maliye Bakanımız taleplerimizin karşılanması için çalışmaların başlatılması talimatında bulunmuştu. Terme Vergi Dairesi yakın zamanda yeni çalışma alanında ilçemize hizmet verecek. Hizmet binasında halkımıza en iyi hizmetleri üretme gayreti ile çalışmalarımız devam edecek.” Şeklinde konuştu.

KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye hizmet binasını ilçeye yakışan bir görünüme sokmak için modern şehir ve modern belediyecilik anlayışı kapsamında yakın zamanda binayı tadilata alacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Kul “Bina sorununun çözülmesi noktasında başta Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, Ak Parti Eski Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Samsun Defterdarı Hanifi Eraslan, Terme Vergi Dairesi Müdürümüz ve kıymetli Terme Vergi Dairesi çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Terme Vergi Dairesi yeni hizmet noktasının İlçenin Fenk Mahallesi Kasapoğlu Sokak No:10/A da hizmet vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.