TERMESPOR NAZARA GELDİ 3-3

TERMESPOR NAZARA GELDİ 3-3
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da şampiyonluk mücadelesi veren Termespor sahasında konuk ettiği Ulukavakspor ile 3-3 berabere kalarak zirve adına önemli bir yara aldı.

TERMESPOR GERİDEN GELDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'da her geçen hafta üst sıralara olan tırmanışını devam ettiren Termespor saha ve seyircisi önünde Ulukavakspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 20. dakikasında Sarı Siyahlıların yetenekli oyuncusu Hüseyin talihsiz bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi ve konuk ekip Ulukavakspor bu golle mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. Kalesinde gördüğü golün ardından rakip kalede baskısını arttıran ev sahibi Termespor 32'de Sönmez ve 44. dakikada İlker'in attığı gollerle maçın ilk yarısını 2-1 önde kapadı.


90+7'DE GELEN 1 PUAN
İkinci yarıda skorunda vermiş olduğu avantaş ile oyunu rolantiye alan Sarı siyahlılar her geçen dakikada kalesinde tehliklei ataklar yaşamaya başladı. Konuk ekip Termespor karşısında basıkısını arttırmasının ardından 46'da Yusuf ve 66'da Ümit'in attığı golle mücadelede yeniden öne geçen taraf oldu. Ard arda gelen gollerin ardından neye uğradığını şaşıran ev sahibi ekip 76. dakikada Hakan Balçık'ın ikinci sarı kartın ardında kırmızı kartla oyundan atılması sonrası büyük bir şok yaşadı. Mücadelenin uzatma dakikalarından son bir şans yakalayan Uğur takımı adına hayati bir gole imza attı ve Termespor 1 puanı 90+7'de kurtarmış oldu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.