“Terme’de Yaşayanlara Terme Turu”

“Terme’de Yaşayanlara Terme Turu”
Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi'nin koordinesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait üstü açık otobüs ile Terme şehir turu gezileri başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin kültürel, doğal ve tarihi güzelliklerini göremeyen vatandaşlar için ücretsiz şehir içi otobüs turu düzenleyerek Samsun’u tanıtıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi  ve Terme Belediyesi tarafından organize edilen proje ile kentin tarihi, sosyal ve kültürel değerlerini bilmeyen vatandaşların yaşadıkları kenti tanımaları ve kentlilik bilinci oluşturulması amaçlanıyor.

KENTİN TARİHİ, KÜLTÜREL VE TURİSTİK DEĞERLERİ İLE BULUŞTURACAK

Turlar haftanın 2 günü Salı ve Çarşamba günleri Terme Belediyesi önünden saat 13.00'de başlayıp saat 19.00.'da tamamlanacak. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme’de ilk kez yapılan bu çalışmalara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve birçok Terme’linin kentin kültürel ve doğal güzelliklerini hiç göremediğini ifade ederek “Terme’de yaşayıp ilçemizin birçok güzelliklerini hiç bilmeyen hemşehrilerimiz var. Uyguladığımız proje ile  bu vatandaşlarımızı kentimizin tarihi, kültürel ve turistik değerleriyle buluşturuyor, yaptığımız çalışmalar hakkında yerinde bilgiler veriyoruz. “ Dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E İLÇE HALKI ADINA TEŞEKKÜR

Her hafta ilçenin farklı mahallelerindeki güzellikler ile vatandaşları buluşturacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Kul projenin ilk turu kapsamında sahil gezisi yapıldığını belirtti. Kul ayrıca projenin Terme’de uygulanmasından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ilçe halkı adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum