Terme’de Vatandaş Belediye İşbirliği

Terme’de Vatandaş Belediye İşbirliği
Samsun’un Terme İlçesi Yüksekyayla Mahallesinde vatandaş ile belediye işbirliğinde köprü yapıldı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul hizmetleri yerine getirirken Belediye vatandaş işbirliğine önem verdiklerini ifade etti.

Terme İlçesi Yüksekyayla Mahallesi Kirazlık Sokakta bulunan büz geçişinin sürekli tıkanmasından dolayı ihtiyaca cevap veremez hale gelince Yüksekyayla Mahallesi halkından Nihat Suiçmez Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan köprü yapmak üzere malzeme talebinde bulundu. İhtiyaç duyulan malzemenin önemli bir kısmı Terme Belediyesince karşılanan köprünün inşaat çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

4 METRE UZUNLUĞUNDA 8 METRE GENİŞLİĞİNDE

Problemli yol bağlantısının mahalle sakinlerinin evlerinin olduğu bölgede olduğunu belirten köprünün işçiliğini üstlenen Mahalle sakinlerinden Nihat Suiçmez “Mahalle yolumuz üzerinde yer alan menfez geçişi büzden yapıldığı için her yağmur yağdığında tıkanıyor ve mahallemize geçişimiz imkansızhale geliyordu. Başkanımızdan malzeme talebinde bulunduk ve mahallemize 4 metre genişliğinde 8 metre uzunluğunda köprü kazandırdık. Talebimize kayıtsız kalmayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ederim.” Açıklamasında bulundu.

EN GÜZEL ÖRNEKLERDEN BİRİ

Terme’de devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birinin yaşandığını belirten Başkan Kul “Bazı hizmetleri yerine getirirken belediye - vatandaş işbirliğine önem veriyoruz. Bu sayede hizmetler daha çabuk ve belediyemize maliyeti daha az oluyor, hem de vatandaşımız yapılan hizmete sahip çıkıyor. Köprünün bir kısım malzemesi Belediyemizce işçiliği de Nihat Bey tarafından karşılandı. Mahallenin sorunlarına duyarlılığı nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret sonunda hayırsever Nihat Suiçmez tarafından yapımı tamamlanan köprünün inşaat çalışmaları ile son halinin yer aldığı fotoğraflar Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.