Terme’de Tuning Buluşması

Terme’de Tuning Buluşması
Araç modifiye meraklıları, Terme’de bir araya geldi. 'Tuning buluşması' adı altında bir araya gelen modifiye araç meraklıları Terme Sanayi sitesinde modifiye araçları ile şov yaptı.

Terme İlçesinde modifiye araç sahipleri ve meraklıları, bir araya geldi. ‘Terme Tuning Karadeniz buluşması’ adı altında bir araya gelen modifiye araç meraklıları araçları ile adeta şov yaptı. Buluşmaya Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’da katıldı. Terme Sanayi sitesinde Terme Tuning sosyal paylaşım gurubu tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile modifiye araç meraklıları belirlenen alanlarda gösterilerini sergiledi. Toplamda 750 aracın katıldığı etkinliğe Samsun ilçelerinden ve Ordu, Sinop, Çorum, Tokat, Erzincan, Ankara, Düzce, Giresun ve Trabzon’dan tuning meraklıları katıldı.

GENÇLERDEN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Etkinliği düzenleyen Terme Tuning üyeleri, sıradan bir otomobilin nasıl çekici hale gelebileceğini göstermeye çalıştıklarını söylerken; amaçlarının trafikteki sıkıcı manzarayı renklendirmek olduğunu kaydetti. Kültürel ve sportif etkinliklerde gençlere büyük destek veren Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür eden Tuning üyeleri, ilerleyen dönemde bu tür etkinliklerin süreceğini belirtti.

İLGİ ÇOK GÜZELDİ

Terme’de Tuning buluşmalarının 3.sünü gerçekleştirdiklerini belirten Terme Tuning gurup Başkanı Harun Şen "Terme’deki buluşmamıza ilgi çok güzeldi. Otomobili kişisel zevklere göre yapılandırmak, motor gücünü artırmak, fren sistemini güçlendirmek, dış görünüşü değiştirmek, kısaca araca farklı ve hızlı bir kimlik kazandırmak amacıyla yapılan işlemlerin tümü, tuning ve modifiye çatısı altında toplanır. Modifiye edilmiş her otomobil farklı bir kişilik kazanır ve aynı marka ve modelde olan diğer araçlardan kolayca ayırt edilebilir. Tuning ve modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır. Unutulmamalıdır ki yapılacak en ufak bir hata kendi canınızın yanında, başkalarının canına da kastetmiş olacaktır" diye konuştu.

GELENEKSEL OLACAK

Modifiyeli araçların Terme’de bir araya gelmesinin farklı bir etkinlik olması açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Kul, “Terme Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere ve projelere imza atmaktır. İlçemizde bu şekilde bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için oldukça mutluyuz. Modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır. İnsan hayatı ucuz değil. Hız tutkunlarını caddelere sokaklara değil pistlere davet ediyorum. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Terme tuning buluşmasında katılımcılara ve izleyicilere ücretsiz yemek verildi. Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul modifiyeli araçlara binerek incelemelerde bulundular. Araçlar hakkında bilgiler aldılar.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum