TERME'DE TEK YÖN UYGULAMASI

TERME'DE TEK YÖN UYGULAMASI
Atatürk caddesinde tek yön düzenlemesi

Terme trafiğine tek yön

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kent esnafının sorunlarını çözmek amacıyla "Esnaf Toplantılarına" devam ediyor.  İlçenin Atatürk caddesi araç trafiğinin tek yön uygulamasının konuşulduğu toplantıya cadde esnafı katılırken, pek çok sorun masaya yatırılıp, ortak akılla hep beraber çözümler üretildi.

Terme ilçesinin en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde tek yön uygulaması başlayacak. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, başkanlık makamında, tek yön uygulaması ile ilgili cadde esnafıyla istişare ve görüş alışverişinde bulunmak üzere yapılan toplantıda bir araya geldi.

Söz konusu tek yön uygulaması ile cadde üzerinde ve çevresinde yaşanan trafik yoğunluğu ve park sorunlarının önüne geçilmesinin amaçlandığını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Atatürk ve Çarşamba Caddelerinin ihaleleri yapılarak beton yol ve baskı beton kaldırım yapılacağını söyledi.

HER TALEP DEĞERLENDİRİLECEK

Tek yön uygulaması ile ilgili görüşme ve çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kul “Atatürk Caddesi'ndeki yolun tek yön olmasıyla birlikte trafikte rahatlayacak. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla kavşaklarda bekleme süreleri de azalacak ve trafikte rahatlama olacak. Esnaf ve vatandaşlarımızdan bu konuda gelen her talebi değerlendirerek bu yönde planlama yapacağız.” Şeklinde konuştu.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Atatürk caddesi esnafı da cadde de yapılan tüm alt yapı ve yapılacak üst yapı çalışmalarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.