Terme’de Sürücülere Uyarı Broşürü Dağıtıldı

Terme’de Sürücülere Uyarı Broşürü Dağıtıldı
Terme Arama Kurtarma Ekibi(TAKE) ve Terme Şoförler Odası tarafından Terme eski otogar trafik ışıklarında sürücülere bayram öncesi trafikte dikkatli olmalarına yönelik olarak, uyarı broşürü dağıtıldı.

Terme Arama Kurtarma Ekibi(TAKE) ve Terme Şoförler Odası tarafından  kurban bayramında yaşanacak kazaların önlenmesi amacı ile trafikte seyreden sürücülere uyarı broşürü dağıtıldı. Terme eski otogar trafik ışıklarında gerçekleştirilen etkinliğe Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de yeni Kurulan Terme Arama Kurtarma Ekibi Derneği Başkanı Osman Çalışkan, Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, Dernek ve Oda üyeleri katıldı.
KUL SÜRÜCÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Bayram şekeri dağıtarak sürücülerin bayramını kutlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyarırken, sürücülere broşür verdi. Kul burada yaptığı açıklamada, “Bayramda çok yoğun trafik olduğu için bizim küçük dalgınlarımız kazalara neden oluyor. Bir de buna uzun mesafeli sürüşler eklendiğinde kasların yorgunlukları reflekslerin düşmesine neden oluyor. Sürücülerimizi burada daha dikkatli olmaları konusunda uyardık. Arama Kurtarma Ekibimize ve Sürücüler Odamıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

AMACIMIZ KAZALARI EN AZA İNDİRMEK
Terme’de yeni Kurulan Terme Arama Kurtarma Ekibi Derneği Başkanı Osman Çalışkan, derneğin yeni kurulduğunu belirtirken, dernek üyelerinin çoğunlukla 112 çalışanlarından oluştuğunun altını çizdi. Osman Çalışkan yaptıkları çalışma ile alakalı olarak, “Bayram öncesinde bildiğiniz gibi ülkemizde çok fazla trafik kazası olmakta. Bizlerde bayram yolculuğundaki şoförlerimize Broşürlerimizi vererek, uyarıda bulunmak istedik. Şoförlerimize şeker ve kolonya da ikram ederek onlara iyi yolcular diledik. Amacımız trafik kazaların en aza indirilmesi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.