Terme’de sorun varsa çözümde var

Terme’de sorun varsa çözümde var
Terme Belediyesi halkın her türlü istek, şikâyet ve görüşlerini değerlendirerek kısa sürede çözüm üretme hedefiyle “Çözüm Masası” oluşturdu.

Belediye binası giriş katında hizmet vermeye başlayan birim ile her türlü başvuruya karşı hızlı, etkili, akılcı ve pratik çözümler sunulması hedefleniyor.
Terme Belediyesi Çözüm masası vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Çözüm Masası'nda vatandaşları dinleyen Başkan Kul, çözüm merkezine düşen çağrılara cevap verdi. Çağrı merkezinde ilçe sakinlerinden gelen talepleri ilgili birimlere yönlendiren Başkan Kul'un bu davranışı vatandaşların takdirini topladı.
MAKSİMUM HİZMET KALİTESİ OLACAK
Çözüm Masası ile ilçe halkının istek ve şikayetlerini hızlı bir şekilde sonuca ulaştırmak, belediyecilik kavramına yeni bir anlayış getirmek olduğunu ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul "Terme Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan belediyemize gelen her türlü dilek, istek, şikayet, talep gibi başvuruların çözüme ulaştırılması adına Terme Belediyesi Çözüm Masasını kurduk. Bu birimimiz kısa zamanda Terme'mize çok güzel işler kazandırılmasını sağlayacaklar.” Dedi.
İlçenin yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekleyen Kul “Belediyemize gelen her vatandaşımızın işlemlerini minimum zamanda maksimum hizmet kalitesinde gerçekleştirmesini sağlayarak kurum içinde, birimler arasında dolaşmasını ortadan kaldırdık. “ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.