Terme'de Plaj Futbolu Coşkusu

Terme'de Plaj Futbolu Coşkusu
Terme Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen plaj futbolu turnuvasında ilk başlama vuruşu Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından yapıldı.

Terme Yalı Mahallesindeki kumsalda başlayan ve devam edecek turnuvaya bu yıl 14 takım katılıyor. Terme'de yaptıkları organizasyonlar ile Terme sahillerini daha da canlandırmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, "ilçemiz 40 km uzunluğunda Karadeniz sahillerinin en uzun kumsal ağına sahip olan ilçesi. Kumsallarımızda bu tarzda yaptığımız organizasyonlar ile birlikte bir turizm kenti olmasını hedeflediğimiz ilçemizin sahillerine canlılık katıyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinliğimize katılım çok yüksek. Yaklaşık 1 ay sürecek müsabakalar sürecinde bizde sporcularımızın yanında olacağız." şeklinde konuştu.

SPORU HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Terme'nin spor alanında başarısını artırmak için her türlü spor faaliyetini desteklediklerini belirten Başkan Kul," ilçemiz doğa harikası bir yer, bu güzellikleri spor ile taçlandırıyoruz. İlçemizde bu yıl uluslararası açık deniz yüzme yarışması düzenledik. Spor faaliyetlerimize plaj futbolu ile devam ediyoruz. Turnuvaya 14 takım katıldı ve 1 ay süresince turnuvanın heyecanını hep birlikte yaşatacağız. Katılan bütün takımlarımıza başarılar diler müsabakaların, centilmenlik içinde yapılmasını temenni ederim" şeklinde konuştu.

1 ay süresince devam edecek turnuvada dereceye girecek olan takımlar altın ödülü ile ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.