TERME'DE "KADİR GECESİ" BULUŞMASI

TERME'DE "KADİR GECESİ" BULUŞMASI
Terme Belediyesi ve Terme İlçe Müftülüğü işbirliği ile organize edilen Kadir Gecesi özel programına Termeliler yoğun ilgi gösterdi.

Terme Belediyesi ve Terme ilçe müftülüğü’nün birlikte organize ettiği “Kadir Gecesi” özel programı büyük ilgi gördü. Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri kapsamında düzenlenen gece de 11 ayın sultanı Ramazan Ayı ve Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi Kuran Tilaveti ile kutlandı.Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda tertiplenen gecede alanı dolduran yüzlerce Termeli, hem tasavvuf müziği konserinin coşkusunda, hem de Kuran Ziyafeti ile “Kadir Gecesini” kutladı.

3-006.JPG

KILIÇ: MÜSTESNA VE MUAZZEZ GECE

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Termelilerin ve tüm islam aleminin, Ramazan Ayları ve Kadir Gecelerinin yanı sıra Ramazan Bayramlarını da kutlayarak, Kadir Gecesi Özel Programına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Tüm İslam âlemi için huzur duaları isteyen Başkan Kılıç, “Günlerin en hayırlısı olan bin aydan daha hayırlı müstesna ve muazzez Gece Kadir Gecesini hep birlikte dualarla geçireceğiz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu milletin gücü bir olmaktan geçiyor. Kadir Gecemiz de yine bu birlikteliğin gösterildiği kutsal gecelerimizden bir tanesidir. Terme Belediyesi olarak Kadir Gecesi için bu organizasyonu yaptık. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

5-006.JPG

Programa Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, ilçe müftüsü Recep Apaydın, belediye meclis üyeleri, stk ve kamu kurum temsilcileri ve yüzlerce Terme halkı katıldı. Terme Belediyesi tarafından vatandaşlara lokma ve çorba ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.