Terme’de İmara Uygun Yeni Yollar Açılıyor

Terme’de İmara Uygun Yeni Yollar Açılıyor
Terme Belediyesi, ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla şehrin muhtelif adreslerinde imara uygun yeni yollar açıyor.

Terme Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalara başladı. Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçenin Bahçelievler Mahallesi Sürmene Sokak ve Sivaslılar Caddesinde kapalı olan 3 adet imar yolunu açarak cadde ve sokakları buluşturuyor.

KISA SÜREDE AÇILACAK

Yol açma çalışmalarının tamamlanmasından sonra İlk etapta SASKİ ekipleri tarafından yağmur suyu ve altyapısı yapılacak olan yolların, Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri tarafından üst yapıları tamamlanacak. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme’de çalışmalara ara vermeden hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak yollarımız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak.” dedi.

YENİ YAŞAM ALANLARI DOĞACAK

Belediye olarak yeni imar yollarını açarak gelişime katkı sağladıklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Çalışmaların devam ettiği mevkide şehir düzenine göre yapılması gereken işlemler belirlenerek bir plan dâhilinde uygulanıyor.Yeni imar yolları, ilçemizin gelişmesi ve büyümesi anlamına geliyor ki, bu da şehrimizin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğinin göstergesidir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Kentimizin yarınlarını oluşturmak, sağlam zeminler üzerine oturmuş bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Bu düşünceyle Bahçelievler Mahallemizde imara uygun yeni bir yol açma çalışmalarına başladık. Altyapısı tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Bu alandaki faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirip, ilçemiz genelinde ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız. Yeni yaşam alanları doğacak. “ şeklinde sözlerini tamamladı.

Belediye Fen işleri Müdürü Ozan Savaş konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Bahçelievler Mahallesi Sürmene Sokak ve Sivaslılar caddesinde 115 metre, 175 metre ve 100 metre olmak üzere 3 adet imar yolunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.