TERME'DE BİSİKLET PARK YERLERİ

TERME'DE BİSİKLET PARK YERLERİ
Terme Belediyesi bisiklet park yerleri yapıyor

Şehir içi ulaşımını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yapan Terme Belediyesi, bisiklet park yerleri yaparak yeni bir hizmete daha imza attı.

Sağlıklı, ekonomik ve çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletlerin vatandaşlar tarafından şehir merkezi ve parklarda güvenli bir şekilde park edilebilmesi amacıyla Terme Belediyesi tarafından bisiklet park yerleri yapılıyor. İlçenin Çay mahallesi eski balık pazarında yapılan parkta incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Terme’yi marka kent yapmak için yola çıktıklarını ve projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Kul, İlçe merkezinin birçok noktasında Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarının devam ettiğini ve buralarda bisiklet yolu yapıldığını kaydetti. Terme’de bisiklet kullanımının çok yaygın olduğunu dile getiren Başkan Kul ilçenin okul, park ve diğer alanlarında da bisiklet parkları yapılacağını söyledi.

TERME’DE İLK

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kul “Sağlığa yararlı olduğu herkes tarafından bilinen, bu anlamda hem ekonomik hem de çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletlerin kullanımını teşvik etmek, ulaşımla ilgili projelerimiz arasında yer alıyor. Çevre ve doğa dostu olan, beyin ve ruh sağlığımızı dengede tutan bisiklet sporunu, daha da yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda bisiklet park yeri hizmetimizi ilk olarak bu bölgede hayata geçirdik. Önümüzdeki süreçte ilçemizde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de bisiklet park yerleri yaparak hizmete sunmayı planlıyoruz. Terme’mize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.