TERME'DE BAYRAMLAŞMA

TERME'DE BAYRAMLAŞMA
Samsun’un Terme ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı.

Terme’de bayramlaşma programı yapıldı

Terme Belediyesi hizmet binası önünde yapılan bayramlaşma törenine Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Belediye Başkanı Şenol Kul, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Şenol Kul bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Kurban Bayramının vatana, millete, İslam Alemine ve tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunarak, " Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçti. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken günler geçiriyoruz. Bayramın barış, huzur getirmesini diliyorum. Tüm Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

 

Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız ise, " Ramazan Bayramını huzurlu bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde idrak etmenin büyük coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım hep birlikte böyle nice bayramlara ulaşırız. Allah birlik ve beraberlik içerisinde nice Bayramlar nasip etsin” şeklinde konuştu.

Katılımcılara ikramların yapıldığı program sonunda Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Kul İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.