"TERME'DE BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK"

"TERME'DE BAŞARI HİKAYESİ YAZDIK"
Terme ilçesinde hizmet destanları yazıldığına dikkat çeken Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme kabuğunu kırdı artık. Çok büyük işlere imza attık, hep birlikte başardık” dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, rutin olarak ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını ziyaret ederken, her akşam da mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kul, son olarak ilçenin Bahçelievler mahallesinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yenidoğan ve Yunusemre mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

TERME SEVDASI BİTMEZ
Gittiği her mahallede sevgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Kul, ”Bizim için, gönüllere girmek, halkın başkanı olmak her şeyden önemli ve değerliydi. Sevda duyduğum şehre değer katacak işler yapmak, kalplerde iz bırakmak en büyük vazifemdi. Dünyada marka şehirler arasında olma hedefiyle çıktığımız bu yolda önemli adımlar attık. Biz Terme halkı ile birlikte yürüdük. Önceliğimiz her zaman 'Terme' oldu. Şehircilik açısından cesaretli atılımlar yaptık. Risk aldık, korkmadık. Türkiye’de örnek olan, örnek gösterilen çok önemli projeler ürettik, büyük yatırımlara imza attık. Bu sevda bitmez” dedi.

6-010.jpg

TERME KABUĞUNU KIRDI
Başkan Şenol Kul, Terme’de gerek hükümetin, gerek Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesinin pek çok konuda önemli başarılara imza attığını kaydederek "Terme’de hizmet destanları yazıldı. Hem hükümetimiz, hem büyükşehir belediyemiz hem de Terme Belediyemiz tarafından yapılan çok güzel işler var. Terme kabuğunu değiştirdi artık. Terme gelinmek istenmeyen yer değil, gelmeyi arzu edilen, güzelliklerin paylaşıldığı can atılan bir yer olma noktasında hızla yol alıyor" diye konuştu.

5-018.jpg

SEVGİYLE DOKUNDUK
Halkla iç içe olmak en büyük zenginliğimiz. Yolumuz nereden geçerse geçsin, tüm hemşehrilerimize sevgiyle dokunmak için yürüyoruz vurgusu yapan Kul, “Bize destek veren, yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Arzu ettik, hep beraber yola çıktık, çok şükür bu güzel günlere de kavuştuk. Bir başarı hikayesi yazdık. “ şeklinde konuştu.

2-059.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.