Terme’de Adres Daha Kolay Bulunacak

Terme’de Adres Daha Kolay Bulunacak
Terme Belediyesi, ilçede adres karmaşasına sebep olan benzer mahalle ve sokak isimleri ile yanlış kapı numaraları sorunu çözmek için ilçe genelinde bir çalışma başlattı.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projeyle mahalle, cadde ve sokak isimleri yeniden belirlenecek.
Terme Belediyesi ilçede mevcut adres yapısının düzenli olmaması nedeni ile yenileme çalışmaları başlattı. Vatandaş nezninde daha anlaşılabilir bir adres yapısının oluşturulması amacı ile yapılacak çalışma sonucunda ilçenin birçok cadde, sokak ve numaralama sisteminde değişiklik olacak.
ÖNERİLER ALINACAK
Yeni isimler verilirken toplumsal uzlaşı ön plana çıkarılarak tüm mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarından cadde, sokak isimleri ile alakalı önerilerin alınacağını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “ “Gerçekleştirilen çalışma ile artık Terme'de vatandaşlarımız, esnaflarımız, posta ve kargo çalışanları ile adres arayan diğer kamu görevlileri aradıkları adresleri kolaylıkla bulma imkânına kavuşacaklardır. Tüm bunların yanı sıra hiç yaşanmasını istemediğimiz ancak yaşanabilecek acil durumlarda çok büyük önem arz eden itfaiye ve ambulansların olay mahalline daha çabuk ulaşması ve faydalı çözümler getirmesi de bu tabelalar sayesinde daha rahat olacaktır. “ ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.