Terme’de 2017 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Terme’de 2017 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
Terme Belediyesi, 2017 yılının ilk meclis toplantısının oturumunu, Şenol Kul başkanlığında gerçekleştirdi.

Terme Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Şenol Kul başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda terör saldırılarında yaralanan ve şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için Belediye meclis üyesi  Şenan Akbulut tarafından dualar okundu.

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜ LANETLENDİ

Duygusal bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Başkan Kul, "Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik her türlü alçakça eylemi yapan terör örgütlerini lanetliyoruz. Birliğimiz ve mukaddesatımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Yüreklerindeki acıya rağmen vatan sağ olsun diyerek teröre ve terör örgütlerine en anlamlı cevabı veren ve bunu yürekten söyleyen ailelerimize ve aziz milletimize de tekrar sabır diliyorum" diye konuştu.

PROVOKASYONA GELMEYECEĞİZ!

Ülke olarak acı ve üzüntü verici olayların yaşanmadığı bir yıl temennisinde de bulunan Kul, " Türkiye’nin hem içinde hem dışında çok büyük mücadele ile karşı karşıyayız. Provokasyona gelemeden bu zor günleri huzur içerisinde atlatacağız inşallah. Rabbim bu ülkenin önünü kimsenin kapamasına izin vermesin. Türkiye emniyet güçleriyle, askeriyle, vatandaşlarıyla bu süreci en iyi şekilde yürütecek ve Türkiye'nin bekası için, kalkınması için mücadele edeceğiz” dedi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak 2017 mali yılı içerisinde Denetim Komisyonu’nda görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.